Draw Something 2

Draw Something 2 1.4.8

Vervolg op het populaire tekenspel

Draw Something 2 is het vervolg op het populaire Draw Something voor iOS. Je tekent woorden die je tegenstander moet raden.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Spelen met vrienden
  • Veel tekengereedschap
  • Slaat je tekeningen op

TEGEN

  • Makkelijk om vals te spelen
  • Tekenen gaat in het begin lastig

Uitmuntend
8

Draw Something 2 is het vervolg op het populaire Draw Something voor iOS. Je tekent woorden die je tegenstander moet raden.

Waar draait het om bij Draw Something 2?

Net als in de eerste Draw Something speel je met zijn tweeën en teken je om beurten een afbeelding op basis van een gegeven woord, dat je tegenspeler moet raden. Je speelt tegen bekenden via je Facebook-account of je Draw Something-login. Niemand om mee te spelen? Dan zoekt Draw Something 2 een willekeurige tegenstander voor je uit.

Er zijn verschillende categorieën die elk uit een aantal woorden bestaan. Per woord verdien je muntjes: hoe moeilijker het woord, hoe meer muntjes je krijgt als je tegenspeler het goed raadt. Met de muntjes koop je pennen, kleuren en andere hulpstukken waar je beter mee tekent.

Draw Something 2 is in een aantal opzichten een verbetering op de vorige versie van het spel. Niet alleen zijn er meer dan 5000 nieuwe woorden om te raden, je kunt nu ook beroemdheden en bekende Draw Something-tekenaars volgen, er is een galerie met kunstwerken van andere spelers en er zijn nieuwe texturen, kleuren, patronen en vormen.

Hoe speel je Draw Something 2

Zelfs als je eerste versie niet hebt gespeeld, is Draw Something 2 makkelijk te leren. De interactieve tutorial vertelt je precies wat je moet doen.

Heb je een tegenstander gevonden, dan kies je een woord en teken je dat met de gereedschappen die je tot je beschikking hebt. Het tekenen zelf is in het begin wat lastig, zeker op oudere iPhones met een kleiner scherm. Precies tekenen is moeilijk, of je moet hele slanke vingers hebben! Patronen en vormen maken het je makkelijker, maar die moet je eerst kopen met je verdiende muntjes.

Leuk en vriendelijk design

De interface van Draw Something 2 is leuk en gebruiksvriendelijk, met veel kleur en heldere icoontjes. Benieuwd naar de kunstwerken van anderen? In de galerie zie je hoe creatief je kunt zijn als je het spel goed onder knie hebt.

Onze mening

Draw Something 2 laat je hersens niet zo kraken als andere één-op-één spellen zoals WordFeud, WordOn HD of Ruzzle. Ook het feit dat vals spelen wel erg makkelijk is (je schrijft gewoon het antwoord op), maakt dat het spel snel verveelt. Toch ben je met Draw Something 2 op een leuke manier creatief bezig. Ook de nieuwe toevoegingen in dit tweede deel maken het spel interessant.

Meeste downloads Puzzels voor iphone

Meer
Draw Something 2

Download

Draw Something 2 1.4.8

Beoordelingen about Draw Something 2